A blogról

A blog a játszóterekkel játszótéri eszközökkel foglalkozik.

Játszótér

A blog általában a játszóterekkel, játszótéri eszközökkel, játékokkal fogalakozik, és mindennel, ami a játszóterekkel kapcsolatos.

MMORPG játék hírek

Nincs megjeleníthető elem

Indavideó

Csúszdák

2011.02.28. 17:51 - jatszoterek

Címkék: csúszda

A csúszda elsőre csupán szórakozásnak tűnik, de remekül fejleszti mind a térérzéket, mind az érzékelést és ezeken túl a mozgáskoordinációt is javítja.

 

 

A csúszdák igen nagy népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében, rengeteg formában és fajtában létezik, s bár konstrukcióját tekintve egyszerűnek tűnik, mégis képes az állandó megújulásra.

Meg kell különböztetni bizonyos csúszda típusokat, korosztálytól függően, hiszen ami megfelel egy általános iskolás gyermeknek, az nem megfelelő egy bölcsődésnek. Szerencsére erre a kitételre a gyártók is odafigyelnek és megfelelő szabványok szerint készítik el a csúszdát, ügyelve a praktikumra és a biztonságra.

Az anyagot tekintve többféle választék áll rendelkezésre: készülhetnek műanyagból vagy fából gumi bevonattal.

Számos újdonság is napvilágot látott melyek egyre népszerűbbek a gyerekek körében, mint például a légvár csúszda, mely nemcsak biztonságos, hanem élmény tekintetében is egyedülálló. A aquaparkok illetve a játszóházak repertoárjában is egészen különleges megoldásokat találhatunk, hay figyelmesebben szemügyre vesszük ezt a régi játékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszoteres.blog.hu/api/trackback/id/tr422698798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása