A blogról

A blog a játszóterekkel játszótéri eszközökkel foglalkozik.

Játszótér

A blog általában a játszóterekkel, játszótéri eszközökkel, játékokkal fogalakozik, és mindennel, ami a játszóterekkel kapcsolatos.

MMORPG játék hírek

Nincs megjeleníthető elem

Indavideó

Kerti hinta

2011.02.28. 18:41 - jatszoterek

Címkék: játék játékok hinta kerti

A kerti hinta a szórakozás mellett fejleszti a gyerekek mozgását és egyensúly érzékét is. A hintázás ugyanakkor nagy veszélyeket is rejthet magában, ha nem megfelelő a kiképzése és az anyaga.

 

 

Sok szülő gyermekévek már egészen korán, csecsemőkorban meg akarja ismertetni a lágy ringatózás örömeit, és gyakran igazán jól jön ez a plusz segítség, hiszen az egészen kicsi gyereket nem lehet mindig kézben tartva ringatni.

Ha pár hónapos babának szeretnénk hintát vásárolni, nagyon körültekintően kell eljárnunk a választás során. Legjobb, ha csak azok a hinták közül válogatunk, melyek kifejezetten ennek a korosztálynak készültek és a fő építőelemük a puha textília.

A kerti hinta az idősebb gyerekeknek igazi élmény lehet, hiszen általa egyszerre játszanak vannak a friss levegőn. A hinta alsó részére mindenképp homokot tegyünk, vagy puhább gumi lapokat, mert bármilyen biztonságosra is van megcsinálva egy hinta a baleseteket nem zárhatjuk ki véglegesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszoteres.blog.hu/api/trackback/id/tr742699009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása