A blogról

A blog a játszóterekkel játszótéri eszközökkel foglalkozik.

Játszótér

A blog általában a játszóterekkel, játszótéri eszközökkel, játékokkal fogalakozik, és mindennel, ami a játszóterekkel kapcsolatos.

MMORPG játék hírek

Nincs megjeleníthető elem

Indavideó

Játszótér szabvány

2011.02.28. 18:09 - jatszoterek

Címkék: szabvány játszótér

Egy játszótér kapcsán a legfontosabb a biztonság, melyért bizonyos szabványok és előírások a felelősek.

 

A játszótéri eszközök és játékok akkor vehetőek használatba, ha megfelelnek az összes előírásnak, és ezt egy hivatalos tanúsítvány is igazolja. A játékokat évente ellenőrizni kell, és ha esetlegesen egynél fennáll a baleset kockázata, vagy meghibásodik a játszótéri eszköz, a szabály értelmében a felelősnek azonnali hatállyal ki kell cserélnie, vagy meg kell javítania.

A játszótér szabványok elsősorban a baleset megelőzés érdekében jöttek létre, és számos fontos kérdésben irányt mutatnak. Minden ország rendelkezik egy sajátos játszótér szabvánnyal, mely paragrafusokban és jogszabályokban kötött előírás, ugyanakkor harmonizál az Európai Unió irányelveivel is - lásd EU szabvány játszóterek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszoteres.blog.hu/api/trackback/id/tr612698876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása