A blogról

A blog a játszóterekkel játszótéri eszközökkel foglalkozik.

Játszótér

A blog általában a játszóterekkel, játszótéri eszközökkel, játékokkal fogalakozik, és mindennel, ami a játszóterekkel kapcsolatos.

MMORPG játék hírek

Nincs megjeleníthető elem

Indavideó

Játszótér építés

2011.02.28. 17:16 - jatszoterek

Címkék: játszótér

A játszótér építés az elméletben rendkívül szórakoztató tevékenységnek tűnik, de a gyakorlatban sokszor kerül az ember igen nehéz helyzetbe, hiszen számos olyan problémával találja magát szemben, amelyre nem is gondolt addig.

 

 

A játszótérnek speciálisan zöldfelületen kell elhelyezkedni, és kialakításában számtalan tényezőt figyelembe kell venni. A játszótér építés során célszerű a játékokat korcsoportok szerint szétválogatni, illetve a mozgás-és játékigényt is szükséges figyelembe venni. Más-más korcsoportoknak különböző térre és felszerelésre van szüksége, ezenkívül a játszótér területén jó az, ha vannak szabad terek, melyeket a gyerekek alternatív módon tudnak kihasználni.

A játszótér építés során napjainkban kiemelten fontos, hogy milyen növényzettel gazdagítjuk a területet. Áttekinthető, hangulatos kertrészeket kell kialakítani, melyek minden évszakban praktikusak, ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy kerüljük azon növényeket, amelyek problémát okoznak az allergiában szenvedőknek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszoteres.blog.hu/api/trackback/id/tr542698701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása